Subota 28. 9. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Nedelja 27.10.2013.
13:52
Beta A
Vojvođanska konvencija, koja okuplja stranke i nevladine organizacije koje se zalažu za široku autonomiju Vojvodine, založila se danas za donošenje novog Ustava i preuređenje Srbije u saveznu državu u kojoj će Vojvodina biti republika.
Nedelja 27.10.2013.13:59
Pa sada kada je Nikolic ,,evropejac,,na vlasti prilika im je.Sve sto sam Tadica izdajnika mrzeo,ovi su za njega sto puta gori.Tadic je prodavao Srbiju i ponizavao nekada i krisom a ovi javno nas ponizavaju,a verujem da ce pristati na sve samo na vlasti da ostanu.
Nedelja 27.10.2013.16:52
NIKO da objasni narodu ŠTA DOBIJA A NEMA DANAS U TOJ NJIHOVOJ BUDUĆOJ VOJVODINI ? Po meno autonomiju ODMAH UKINUTI a ove koji ruše USTAVNI POREDAK SRBIJE UHAPSITI I SUDITI ZA DELA PROTIV NARODA I DRŽAVE . TAKO SE ČUVA SRBIJA I OKO TOGA NEMA POGAĐANJA .
Nedelja 27.10.2013.14:00
kazu da je glavni u toj ideji sabahudin dinko gluhonjic, izbeglica iz bosne. i zamislite drzavu u kojoj izbeglica podriva drzavnu bezbednost i da svi cute.da li je moguce da srpske opcije u sred srbije ne postoje. i umseto da srbija isprati tudjince koji bi da drobe srbiju, da drobe svoje maticne drzave, jugoslovenska srbija im omogucava da rade sta hoce. jugosloveni zadojeni na mrznji prema srbiji vladaju i danas u srbiji iako su njoihove drzave otcepile.
Nedelja 27.10.2013.14:07
jugosloveni uniste sve u srbiji, i onda se kao zale na srbiju.vratite opljackane pare, vratite vise od 70 milijardi evra, posteno vratite otetu imovinu, posteno platite stanove koje ste bud zasto otkupili..............
Nedelja 27.10.2013.16:25
"jugosloveni zadojeni na mrznji prema srbiji ...." ? Jel u te jugoslovene ubrajaš i četničkog vojvodu nikolića i Prizrenliju dačića ? Ili "srbe" stefanovića, pajtića, palmu, radulovića, krstića i njima slične.. ?
Nedelja 27.10.2013.16:50
ako covek kaze srbija se ogresila prema jovanki onda je jugoslovenski komunista 100 %,brozov pionjir ili sta vec hoces dodaj bez obzira odakle je.imamo mnogo srba iz srbije koji ni jedno dobro ne donese srbiji,vec samo jugoslaviji i jugoslovenskim interesima.srbija neobjasnjivo nestaje a niko ne cini nista da to zaustavi.
Nedelja 27.10.2013.17:09
ja nabrojah nekoliko najviđenijih izdajnika koji su trenutno na sceni i koji su nesporno "srbi iz srbije".... a ti, sam, kažeš da niko ne čini ništa da se zaustavi nestajanje Srbije... ? Šta dalje reći ? Pogledajmo jednom istini u oči i priznajmo sebi da za nestajanje Srbije IPAK nisu toliko krivi Srbi koji nisu iz Srbije ? Možemo mi u filosofiju - kako je 6. lička haos pravila po dedinju i sl. ali ostaće zapisano da je KiM šiptarima predao "četnički vojvoda" !!! Čistokrvni šumadinac.... a njega ne mož' nazvati jugoslovenom, da ga *ebeš ? Msm - možeš - kad hoćeš sam sebe da slažeš....
Nedelja 27.10.2013.17:40
za nestajanje srbije su bas krivi nacionalni kadrovi bivsih jugo drzava, koji upadose u srbiju , opusosise ,srbe domacine poubijase, srpsku elitu zamenise jugoslovenskom koja vlada i dan danas posle osamostaljenja njihovih drzava.srbija je tretirana kao porazena zemlja, a srbi iz srbije kao porazen narod.samo srbiji jugosloveni nametnuse autonomije,i poce nestanak srbiji i lukavo privilegovano iseljavanje srbojugoslovena u beograd za privlegije,stanove,funkcije.na taj nacin je tito iseljavao iz tih predela srbe, a njihovim nemilosrdnim delovanjem prema srbima i srbiji stvorio animozitet domaceg stanovn. toma nikolic je m. milutinovic miloseviceve politicke scene, o svemu odlucuje vuci
Nedelja 27.10.2013.17:48
tito i komunizam su mrtvi već nekoliko decenija, a srbi nastavljaju sa porazima ? Da li je STVARNO problem u titu i komunistima ili je istina ipak tamo negde ?
Nedelja 27.10.2013.17:51
Imaš čak i komentar Ljubivoja Ršumovića koji kaže : "Moji roditelji su bili komunisti, moj deda-ujak je Dimitrije Tucović koji je bio socijalista, sve sam pročitao što je on napisao. Vaspitan sam u tom duhu. Ujak Drago Tucović, sveštenik, krstio me je, pričešćivao, tako da kod mene nije postojao nikakav sukob između religije i komunizma. Mi smo autoritetom Dimitrija Tucovića bili zaštićeni tako da smo mogli da slavimo Svetog Jovana i niko nije to zamerao. Pravi komunisti su vrlo bliski sa pravoslavljem. " ??? Pa kako to sad ? Jel' i on srbo-jugosloven ili ??
Nedelja 27.10.2013.18:53
dragi prijatelju jugoslovenski komunizam je rak rana srbskoga drustva.to je kreacija propasti srbije i nastanka mnogih drugih drzava. sve sto se odigravalo u beogradu, svi separatizmi, unistavanje srbije,srbskoga naroda. mogu mesec dana da ti iznosim cinjenice rezirane propasti koja je zapocela 45-e. ziveci u jugoslovenskog beogradu domacini srbije su se u svojoj nemoci udvarali titu i komunistima.
Nedelja 27.10.2013.14:37
Drzava Srbija treba to da sredi po Americkom receptu,nek proglasi tu druzinu za drzavnog neprijatelja,nek zrtvuje jedan objekat (gde nema ljudskog bica) optuziti te zlikovce I preki sud bez suda.
Nedelja 27.10.2013.18:25
Ако је код вас на северу горе него код нас на југу, онда сте у праву! Али могу да се кладим да није у питању интерес грађана, него лични интереси, које треба елиминисати у што краћем року! Очигледни југ није још увек дошао на ред, него прво Војводина, па крећу овакви плаћеници да таласају и у Рашкој области а онда даље! Доћи ће и на вас ред када ћемо вас истребити као пацове!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)